MÉS LLOCS WEB AMB INFORMACIÓ SOBRE LA «FELICITAT EN EL TREBALL“.

 In Sense categoria

Primer, algunes definicions….

Una dels fundadores de Upflow sempre diu: «No creem felicitat per a sentir-nos felices.» Sembla important emfatitzar aquesta afirmació, perquè la paraula felicitat ha estat tan usada (i mal-usada) en els últims dos-cents anys que el propi pronunciar de la paraula podria “congestionar” els nostres timpans i despertar molestos sentiments de desagafo i dubte. Sovint ens imaginem una cerca del tresor sense sentit, interminable i, sobretot, esgotadora, amb un mapa mitjà cremat que retrata direccions poc clares amb orígens desconeguts. Llavors, per a deixar les coses clares: la felicitat – en el context de Upflow- és alguna cosa que naturalment resulta de l’estat d’ànim quan estàs en el teu estat més creatiu, més sintonitzat, més receptiu (podríem dir en el teu millor tu, per a abreujar). En altres termes, és el resultat d’un estat de flow. I reformulat d’una altra manera encara: estem vinculant la felicitat amb el treball dur. Ho has sentit bé: si vols ser feliç, deixa d’imaginar-te relaxant-te a la platja – en canvi, prepara’t per a embrutar-te les mans (literalment o figuradament, depèn del tipus de treball que facis). Perquè resulta que no hi ha moltes coses en les nostres vides que siguin tan satisfactòries com els actes de creació: i portats al món corporatiu, això es tradueix a crear i dissenyar un producte o un servei en nom de la teva empresa. Els nostres recursos favorits

Així que ara que hem aclarit el que volem dir amb felicitat, continuem. Amb el propòsit d’elevar el flow en organitzacions, equips i individus en entorns professionals, nosaltres en Upflow som part de dues comunitats vibrants d’individus amb idees similars, que estan ansiosos per elevar els nivells de felicitat en les organitzacions.

Aquestes són: Happy Melly i la comunitat de Psicologia Positiva.
Happy Melly
www.happymelly.com

Una associació de felicitat professional,com el grup d’empresaris comunament es diuen a si mateixos, és un gran lloc per a començar si t’interessa el futur del treball. El seu propòsit és simple: fer de la satisfacció en el treball la nova norma corporativa! el seu lloc web cobreix una variada gamma de temes i articles, usualment tocant algunes dimensions de Agile Management 3.0 i la metodologia Llegeixin són, per exemple, temes molt recurrents.
Psicologia positiva
www.positivepsychology.com

Si vols aprofundir una mica més, et recomanem que facis un cop d’ull a aquesta comunitat de professionals, professors d’universitat i doctors. Ofereix serveis i productes de pagament per a persones que volen incorporar la psicologia positiva, en una forma tangible, dins de la seva empresa – com a exercicis, dinàmiques enfocades a diferents temes o consells pràctics.

Recomanem especialment el Positive Psychology Toolkit que és un gran recurs d’eines, i en les quals sovint ens inspirem quan creem els nostres tallers.

Recent Posts