FAQ's

Preguntes freqüents

1. Què és Flow? Com mesurem els resultats?

Flow és un estat òptim de motivació que es descriu com “estar totalment implicat en una activitat per ella mateixa, els egos desapareixen, el temps vola, tot el teu ser està implicat i utilitzes totes les teves habilitats al màxim”. La concentració i la implicació s’eleva, et sents amb sintonia, amb compromís i satisfacció. Amb això Mihaly Csikszentmihály afirma que quan una persona és més feliç, és quan es troba en un estat de Flow. Apassionant veritat?
Mesurem el teu nivell de Flow, el de l’equip i el de l’organització en temps real amb un alt rigor científic i validesa científica amb base en estudis contrastats de la ciència del Flow.

2. Com puc accedir als mesuraments i saber el meu nivell de Flow? Quan i com puc
consultar els meus resultats?

Si ets professional pots demanar-nos una demo. Si vas per lliure has de contactar-nos a través del botó “començar” i deixar-nos les teves dades però, si la teva empresa forma part del moviment #Flow & Agile, en breu rebràs un link per a començar! Una vegada emplenada el mesurament, que no trigaràs més de 2 minuts, obtindràs un dashbord automàtic amb tots els teus kpi’s accionables i un informe d’autocoaching. Ho tenim tot preparat, estàs a punt de descobrir el teu nivell de Flow. Anem a això!

3. Quins tipus de resultats obtinc una vegada realitzada el mesurament de Flow?

Una vegada hagis realitzat el mesurament podràs visualitzar, analitzar i mesurar els
diferents KPI’S que t’ofereix Beat Flow. Per a poder realitzar canvis poderosos abans, és important mesurar i conèixer el nivell de Flow, el nivell de propòsit amb el teu equip i l’organització; com de clars estan els objectius, el nivell de comunicació i feedback, com estan d’equilibrats el nivell de repte – talent, el control de les tasques….entre altres. Són KPI’s totalment accionables que conjuntament amb les Flow tools i els nostres programes i/o workshops et posicionaran com el líder expert que desitges ser.

4. Què és Beat Flow?

És la nostra plataforma tecnològica de mesuraments de Flow. També podem descobrir el nivell de Flow creativity , de comunicació i feedback, de focus… que tens com a individu, que te el teu equip o organització. Estàs a un clic de descobrir-ho, t’atreveixes?

5. Quina diferència hi ha entre els programes Powerup o els workshops?

Els programes Powerup tenen 3 intensitats per a adaptar-nos millor a cada ecosistema, sent flexibles en la seva implementació. Son la base per a entendre els conceptes i tendències en lideratge d’equips. Posem a les teves mans les Flow tools, valuoses eines que et permetran posar en pràctica les teves soft skills i el teu talent obtenint resultats mesurables i de gran impacte. Amb els workshops fem un zoom en les dimensions del Flow, coneixent de molt a prop tots els secrets per a elevar el nivell de Flow en tota la seva amplitud. Les temàtiques són variades, des de com potenciar la creativitat, millorar els nivells de focus, realitzar feedbacks poderosos i de gran impacte, passant per com alinear el nivell de repte amb el talent i acabant en cultura i valors; sense oblidar-nos de com alinear als equips al propòsit.

6. Què són els Flow Toolkit i perquè em serveixen?

Són les eines pràctiques que t’ajuden a millorar el nivell de Flow. Et proporcionen coneixements perquè l’aplicació sigui ràpida, fàcil i àgil. Coneixeràs eines que provenen d’ Agile Management, de Psicologia positiva (els EUA) i eines dissenyades exclusivament per la nostra àrea de Flow Psychology Research.

7. Com s’imparteixen els programes? Es poden personalitzar els workshops segons les meves necessitats?

Els programes són in vivo, o sigui, presencials. Els realitzem Incompany o en obert en diverses localitzacions. I clar que sí, podem personalitzar els workshops per això comptem amb les millors professionals en Flow que donaran en els tallers el toc personal que estàs buscant. Això sí, dins del marc de treball Flow & Agile. Dóna-li una ullada a les dates dels pròxims workshops, t’esperem!

8. Quin temps de durada tenen els Powerups i els workshops?

Hi ha diverses modalitats. Et pots trobar de 4 hores, 8 hores i el programa Snorkeling de 12 hores de durada. Tu tries!

9. Si la meva empresa no treballa amb metodologies àgils podem implementar Upflow?

Clar que sí! Si la teva empresa treballa amb altres metodologies de gestió de projectes diferents, nosaltres ens adaptem a això. No obstant, el desplegament del nostre projecte i la nostra especialització és Agile Management. Com a valor afegit des de la nostra àrea Flow Psichology research creguem eines alineades a la vostra cultura que són totalment pràctiques, donen respostes concretes i solucions actives.

10. Jo per lliure, puc involucrar-me en un dels tallers?

Et convidem a això! Hem creat per a tu una sèrie de workshops amb diversos focus que et permeten créixer professionalment. Anticipa’t als teus companys i explora la nova manera de liderar equips. Si no ets un manager trobaràs en els workshops eines molt útils per a poder participar de forma activa en equips de treball i… Prepara’t per a pujar el següent esglaó en la teva trajectòria professional!…Et formem perquè puguis ser el millor líder.