Upflowers

Els nostres clients són els nostres majors

PRESCRIPTORS

«L’enfocament, la dinàmica participativa, la possibilitat de mesura de l’estat de l’equip i l’oferiment d’eines concretes d’aplicació immediata han fet d’questes jornades la millor experiència en formació que he rebut mai»

 

Eloi Beulas i Ors
Jefe de la Secció de Boscos i Recursos Forestals
Serveis Territorials a Barcelona

«Vols guanyar agilitat, frescor, propòsit i focus, … i a més felicitat, teva i del teu equip? Confia en
UpFlow, el teu equip notarà el canvi, serà més àgil, vital i orientat al propòsit amb compromís i felicitat. En definitiva MÉS FLOW. »

 

Cristina Pérez carbó
Subdirectora Regional a Barcelona
Departament de Salut / Generalitat de Catalunya

 

Cristina Pérez carbón
Sub-directora Regional en Barcelona Departamento de Salud / Generalidad de Cataluña

“La metodología que aplican desde Upflow es genial también para startups. Ahora tenemos herramientas sencillas y prácticas para liderar a nuestros equipos, hemos ganado en agilidad y fluidez , con un propósito que nos une y con equipo súper empoderado. La energía se siente y los resultados se ven.”

 

Xavi Juez (co-founder en ceo de Mouters)

“Enorme experiencia con el equipo de UpFlow justo antes de empezar el rodaje de una película, lo que nos permitió afrontar ese reto con una inusual confianza entre los miembros de nuestro equipo técnico y artístico. Repetiremos en la próxima película.”

 

Ramon Térmens
CEO de Segarra Films

“El curs ofereix eines útils per a iniciar canvis en les dinàmiques i millorar rendiments i felicitat … què més es pot demanar?»

 

Jordi Margalef Torà
Cap del Servei de Salut Pública en el Camp de Tarragona
Subdirecció Regional al Camp de Tarragona i Terres Ebre

“Per a créixer com a persona i com a professional, ofereixen un mètode, diverses eines i una innovadora experiència de millora contínua, tant a nivell personal com col·lectiu. Les barreres les posem nosaltres, Upflow t’ajudarà a fer camí.”

 

Sergio Niña Pumar
Responsable de suport tècnic en Consorci AOC
(Administració Oberta de Catalunya)

 • "L'enfocament, la dinàmica participativa, la possibilitat de mesura de l'estat de l'equip i l'oferiment d'eines concretes d'aplicació immediata han fet d'aquestes jornades la millor experiència en formació que he rebut mai"

  Eloi Beulas i Ors Jefe de la Secció de Boscos i Recursos Forestals Serveis Territorials a Barcelona
 • "Vols guanyar agilitat, frescor, propòsit i focus, … i a més felicitat, teva i del teu equip? Confia en UpFlow, el teu equip notarà el canvi, serà més àgil, vital i orientat al propòsit amb compromís i felicitat. En definitiva MÉS FLOW".

  Cristina Pérez Carbó Subdirectora Regional a Barcelona Departament de Salut - Generalitat de Catalunya
 • "La metodologia que apliquen des Upflow és genial també per a startups. Ara tenim eines senzilles i pràctiques per liderar als nostres equips, hem guanyat en agilitat i fluïdesa, amb un propòsit que ens uneix i amb un equip súper empoderat. L'energia es sent i els resultats es veuen".

  Xavi Juez Co-founder en ceo de Mouters
 • «El curs ofereix eines útils per a iniciar canvis en les dinàmiques i millorar rendiments i felicitat … què més es pot demanar?»  

  Jordi Margalef Torà Cap del Servei de Salut Pública enel Camp de Tarragona- Subdirecció Regional al Camp de Tarragona i Terres Ebre
 • “Per a créixer com a persona i com a professional, ofereixen un mètode, diverses eines i una innovadora experiència de millora contínua, tant a nivell personal com col·lectiu. Les barreres les posem nosaltres, Upflow t'ajudarà a fer camí.”

  Sergio Niña Pumar Responsable de suport tècnic en Consorci AOC -Administració Oberta de Catalunya